Nieuwe leerlingen

Inschrijfformulier van 't Zwanenest

Met behulp van het inschrijfformulier kunt u uw kind aanmelden voor obs 't Zwanenest. U kunt het formulier hier downloaden.

Portretrecht

Op school worden er zo nu en dan tijdens activiteiten foto's gemaakt. Deze kunnen zowel voor de website gebruikt worden als in de school opgehangen worden. Om dit met iedereen zijn toestemming te laten gebeuren is het nodig dat u het formulier portretrecht invult en ondertekend retourneert.

Toestemming deelname activiteiten

Jaarlijks worden er op school activiteiten (keuze 1 op het formulier) georganiseerd, zoals: de decemberfeesten, de sportdag, een excursie, etc. Daarnaast gaat elke groep jaarlijks één of meerdere dagen op schoolreis (keuze 2 op het formulier).

Om uw kind aan deze activiteiten te laten deelnemen moet u eenmalig toestemming geven middels het volgende formulier: formulier toestemming deelname